Resultatliste, Birkenesrunden

Postet av Birkenes IL - Sykkel den 18. Jun 2017

For bare en uke siden så det ikke helt bra ut med tanke på antall deltakere, men med de siste dagers sluttspurt, ble det likevel et greit antall på i underkant av 200 ryttere. De fleste av disse tur-puljene.

Det ble dessverre noen velt under rittet, både ved Mykland, hvor flere ryttere gikk i bakken, og like før mål (pulje 1). Heldigvis ingen som ble alvorlig skadet. Husk på at dette er et turritt, så ta hensyn, og ikke oppfør dere som om det gjelder livet å komme først. Hvis du vet du ikke er sterk nok i spurten er det best å tre til side og la spurterne gjøre opp om seieren.
Må også si noen andre alvorsord: Husk at vi har en veitrafikklov. Alle ryttere skal oppføre seg - trafikkreglene skal følges.. av alle. Det kom inn flere bemerkninger om en rytter som ved flere anledninger ikke gjorde det. Slettes ikke bra!
Husk også på å hjelpe deres medtrafikanter (ryttere). Hvis det står noen ved veikanten som trenger hjelp, så kan det godt være de trenger hjelp. Neste gang kan det være deg...
Det var alvorspraten...

Viner av rittet ble vinneren av spurten i første pulje, Brede Høygilt, som sykler for Gjerstad IL. Tiden ble 2.13.34. Han kom inn i et stort felt på 47 menn og 1 dame. Siren Breidalen Wulff fra Kristiansands CK ble også i år vinner av dameklassen.
Alle ryttere, inkludert de som kantet rett før mål, har blitt satt opp med samme tid.
Husk på sjekke Lillesandsposten for reportasje fra rittet (må være abonnent for å lese).

Full resultatliste ligger ute på www.eqtiming.no.

I år, som i fjor.. og så videre, ble det felles premieutdeling for "runde år".
- 40 år: Birger Sørgaard, Arendal CC
- 30 år: Jan Eikeland, Per Try AS
- 25 år: Øyvind Johannes Lie, Lillesand Padleklubb
- 15 år: Ingeborg Næs, Blindleia CK; Halfdan Realfsen, Blindleia CK
- 10 år: Jens Kristian Andersen, Kristiansands CK; Eiler Horn, Kristiansands CK; Kurt-Richard Bjelland, Bjellands Fiskeboller; Tom Løland, Team Skomedal; Jacob Spillekom, Team Skomedal; Magne Aartun, Team "Martha i Farta"

40-års jubilanten: Birger Sørgaard, Arendal CC.


I tillegg til årspremier var det også uttrekkspremier: 20 gavekort fra Intersport, samt en sykkel til verdi av 13 000 kroner.

Sykkelen ble i år vunnet av Alf Bjarne Olsen fra Arendal CC.

Til slutt må vi takke for alle som tok turen til Birkeland i dag, både ryttere, publikum, hjelpere og de i arrangørstaben. God sommer til dere alle sammen, og velkommen tilbake til neste år... også da midt i juni.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.